tisdag 5 november 2013

Röd tisdag - Laka "Red Carpet"

Idag bjuder jag på en endaste bild på lacket som pryder mina naglar. Detta för att jag inte han fota innan solen gick ner och har dåligt med vettiga ljuskällor hemma. Men vill hemskt gärna vara med på Malins röda tisdag när mina naglar ändå är röda så det får helt enkelt gå.

Lacket är från Laka och heter som rubriken antyder "red carpet". Formulan var mer eller mindre perfekt och täckningen som jag ville ha den efter två lager. Ett klassiskt vackert rött som förmodligen kommer att få tjänstgöra under formella tillfällen med jobb och dyl. men allt för tråkigt för att få sitta på mer än en dag. 

Sen fick jag hem ett par lack som utgör en belöning till mig själv för att jag klarat av 15 av 30 poäng denna termin på avancerad nivå. Dessa kurser är anledningen till min sporadiska uppdatering här i bloggen. 

Dessa kommer ett danskt indie märke som heter WellNails. Såg det blåa i samband med förra veckans blåa måndag hos Vackerochunderbar och det är amazing. Dessutom är dessa lacks namn baserade på How I Met Your Mother vilket är en favoritserie för mig. Finns att köpa här, kom hem till mig på mindre än en vecka. "Sort Of Look Like A Smurf Penis" samt "But, uhm..." Ser ni på bilden. "Christmassy Winter Wonderland" vill jag ha men det är slut :(.

Lev väl!

Imzadi

4 kommentarer:

 1. Laka är ett nytt märke för mig, men det var ett fint lack. Lite roströd så där. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom finns i Gallerian i stockholm, dom har en liten nagelstudio där typ.

   Radera
 2. Snyggt! Men dom två andra är ju helt underbara, dom ligger åxå på vill ha listan......å den är la säkert flera km lång ;)

  SvaraRadera