onsdag 14 augusti 2013

Grön onsdag med ESSIE

En vecka sen förra inlägget och två rätt misslyckade manikyrer senare hinner jag i alla fall med en grön onsdag hos vacker och underbar.

Jag och dottern var en vända på stan igår och hon lyckades övertyga mig om att jag förtjänade ett nytt lack, och de enda Essien jag har i min samling är ett bas och ett topplack. Så, med hänsyn till grön onsdag och att grönt dessutom är min favoritfärg fick det bli "The more the merrier" som följde med hem.

När jag började lacka insåg jag att detta måste vara en riktig dupe med CG "Def defying", vilket är mitt favorit bland de gröna lacken. Måste testa dem bredvid varandra.

Lacket i sig, lättmålat, penseln helt underbarn MEN, den tappade strån! Det är inte okej av ett 135:- nagellack att tappa strån. Fick bort det som tur var. Målade tre lager, var rätt nöjd efter två men vet att det brukar bli vln när jag håller upp naglarna emot solen så jag slaskade på ett extra.

Har målat lite slarvigt som vanligt, men jag tror att det börjar bli bättre. Måste dessutom förbättra mina lackfotningsfärdigheter, övning ger mästaren.
En sak till jag fick lära mig den hårda vägen är att foliemetoden är sådär lämpligt för akrylnaglar. Dags att antingen bygga om de där eller börja kämpa med mina egna skivande odågor.

Dessa två fick också följa med hem. Tycker matt är rätt så läckert.


Så, dags att plugga till tentan nästa tisdag. 

Lev väl

Imzadi
1 kommentar: